Dépannage – Foutdiagnose – Service en nazorg voor uw machinepark
SNEL EEN OPLOSSING NODIG???

1. Wij sporen storingen op:
Bij een storing in de processturing (PLC of andere) kan het veelal gebeuren dat de machine lang stil staat.
Gevolg: geen productie, oplopende verlieskosten tengevolge van lange wachttijden.
De onderhoudstechnici zijn wel duizendpoten maar missen misschien de nodige ervaring en kennis om al deze verschillende technologieën te kunnen doorgronden en via de correcte software een juiste diagnose te kunnen stellen. Gezien onze ruime ervaring (> 23jaar) en de diversiteit van onze kennis van Basis PLC kennis over Simotion aandrijvingen, industriële netwerken tot PCS7 processturing toe, zijn wij zo vrij onze diensten aan te bieden als eerste-lijnsdiagnosesteller.

2. We lossen op:
Onze inzetbaarheid wordt gekenmerkt door een grote parate kennis, flexibiliteit en ervaring in foutzoeken, werken met de meest gangbare software pakketten met een specialisatie rond Siemens producten.
Ook buiten de werkuren kan u bij ons terecht!

3. Coaching on the field:
Wij kunnen ingezet worden als ondersteuning van een technicus en evenzeer als ‘coach’ van deze technicus.
De prioriteit ligt dan in eerste instantie op het herstellen van de defecte machine maar kan daarna worden doorgetrokken tot een degelijke uitleg: op welke manier en met welke middelen de panne is hersteld.
Onze kennis situeert zich rond PLC en HMI van Siemens, evenals aandrijvingen van Siemens, Danfoss, SEW, Leroy Sommer en andere. Positioneringen, robotsturingen en complexe Simotion sturingen zijn ons ook niet onbekend. AB, Omron en Beckhoff behoren ook tot ons werkterrein.

4. Welke terreinen?
Naast herstellingen en diagnosewerkzaamheden zijn we ook bedrijvig rond thema’s zoals Retrofitting (ombouw van S5 naar S7), aanpassingen zoals uitbreidingen op een bestaand HMI paneel en aanpassingen aan de PLC sturing. Wijzigen en upgradeprocedures voor SCADA (WinCC) en procesregelingen (PCS7) behoren ook tot onze werkterreinen.

5. Specialiteiten:
Eén van onze specialisaties is het configureren en programmeren van zgn meldingscentrale: dwz een PC met koppelingen naar de machine in kwestie; waarbij foutmeldingen niet alleen worden gevisualiseerd op een systeem naar keuze, maar ook worden doorgestuurd via SMS naar de telefoon van de technicus van permanentie of e-mail naar een centrale logger.

6. Referenties zijn o.a.:
Coca Cola België en Nederland
EKRO –OUKRO Nederland
Carta Mundi, Mondi Belcoat
Campina, Unilever